Bolcher

Modeugen: Sæl er bæredygtigt og et vigtigt levegrundlag for grønlandske fangere
Salget af grønlandsk sæl er gået helt i stå, fordi europæerne tror, det er forbudt, men det er både bæredygtigt, smukt og et vigtigt levegrundlag for grønlandske fangere. Heldigvis har danske modedesignere fået øjnene op for, hvor smukt og autentisk et materiale det er. Det var modeugen i København i år et rigtig godt eksempel på.

Nedenfor har jeg samlet et par “bolcher” fra Kopenhagen Fur TV fra modeugen:

Der var stor interesse og bred politisk støtte, da Great Greenland afholdte deres modeshow under modeugen med en kollektion lavet af designeren Jesper Høvring.

Designeren Mark Kenly Domino Tan fremviste for nylig sin kollektion i Det Kongelige Teater. Kopenhagen Fur tog en snak med modeeksperten Chris Pedersen for at få hans reaktion på brugen af sælskind.

En dansk designer fra København og en canadisk inuit fra Iqaluit, som i øvrigt betyder “sted med mange fisk” på Inuktitut. Det blev et ganske specielt kulturmøde, da den danske designer Mark Kenly Domino Tan mødtes med Aaju Peter i KiCK. Den danske designer har igennem det seneste år arbejdet med sælskind som materiale i sin kollektion og har i den forbindelse besøgt de grønlandske inuitter. Derfor var det oplagt for de to at mødes for at diskutere sælskindets fremtid på catwalken.

Kilde: Kopenhagen Fur

805 millioner mennesker lider af sult. Selv Zlatan Ibrahimovic kæmper deres sag i samarbejde med World Food Programme

Se vores fantastiske video. Det er første gang, vi i Radikale Venstre begiver os ud i videogenren.


Kilde: radikale.dk
Eva Kruse taler her om Sustainable Fashion. Et godt inspirations-bolche inden I allesammen skal ud at købe julegaver.


Kilde: Ted Talks

Add Comment RegisterSkriv et svar