Har du lyst til at være en del af en radikal kommunalvalgskampagne?

– så håber jeg at høre fra dig


Er du interesseret i et grønnere og et mere socialt ansvarligt samfund og interesserer du dig for politik? Så er det måske noget for dig at blive en del af min kommunalvalgskampagne, hvor et af vores hovedtemaer er, at vi er sammen om at skabe den bedste fremtid.

At vores børn og unge får de bedst mulige grundvilkår for et videre succesfuldt voksenliv, er noget jeg især er optaget af, da vi ved hvor meget en stabil opvækst kan gøre for det enkelte barn. Vi vil investere massivt i deres opvækst og uddannelse. Så de kan blive dygtige og glade mennesker, der tror på sig selv og på andre. Så de er klar til at forme fremtiden. Så mulighederne ikke er forbeholdt dem, der har ressourcerne i forvejen, men er for alle. Det kræver investeringer. Så vi kan sikre gode normeringer i dagtilbud, alsidig undervisning i skolen, tilstrækkeligt med vejledning og timer på ungdomsuddannelserne og høj kvalitet på de videregående uddannelser. Selvom der er mange små boliger på Frederiksberg, er det meget svært for unge at få adgang til en bolig, som er til at betale. Det må vi kunne gøre bedre. Dette kan vi kun kan være med til og sikre, ved at sætte fokus på børn, unge og deres uddannelse

Entreprenørskab betyder også meget for mig, da vi er så heldige, at have en kommune, med masserer af frederiksbergborgere og studerende, som brænder for entreprenørskab og innovation, det ville det være synd ikke forbedre rammerne for dem, samt satse markant på socioøkonomiske virksomheder. Startup-miljøet kan understøttes og boostes ved at kommunen indbyder til tværfagligt samarbejde gennem udbud og konkurrencer.

Vi har altid brug for flere engagerede og energiske mennesker til at være med til og lave fede events, opsætte valgplakater, følge med i den vilde mediestrøm, uddele flyers, være med til og skrive, dette er bare et udsnit af mange forskellige opgaver, som du kunne blive en del af. Så hvis du føler, at du har lyst til og være med, måske bare en enkelt gang til en flyeruddeling eller flere gange, som en fast del af kampagneteamet, så vil vi glæde os til og høre fra dig.

Som en del af mit team vil du selv komme til at have indflydelse på dine opgaver alt efter, hvilke interesser og erfaringer du må bringe med dig. I mindre teams vil vi i fællesskab løse opgaverne, du vil aldrig stå alene og føle, at der hviler tusinde ton ansvar på dine skuldre, der vil altid være én eller flere som med-tovholdere til et evt. event. Vigtigst af alt er det, at det skal det være sjovt og spændende at være med, det er bærende for en succesfuld kampagne – så hvis ovenstående lyder interessant, så kontakt mig endelig på lone@loklindt.dk

Vi er fælles om Frederiksberg, menneskers forskellighed er en værdi og fremtiden skaber vi sammen!

De bedste hilsener

Lone