Nyhedsbrev – ugen der gik

Så blev valget udskrevet den 27. maj 2015. Det betyder, at vi alle skal til valgurnerne den 18. juni. Jeg håber og tror på et utroligt godt radikalt valg. Valgkamp betyder også, at der er fuld fart på. I den forløbne uge er der allerede sket en masse. Her er blot et lille uddrag af disse hændelser, presseskriverier mv.

Debatarrangement: Åbn Åen eller bevar Åboulevard

Balder Mørk Andersen (SF), Laura Lindahl (Liberal Alliance) og jeg inviterer til åbent debatmøde om Ladegårds Å nu på tirsdag den 2.juni kl.19.30 i Frederiksberg Hallerne. Vi håber på at kunne debattere det spændende å-projekt med en masse københavnske borgere – der vil naturligvis blive rig mulighed for at stille spørgsmål og diskutere projektet med os. Tilmelding er ikke nødvendig, men der er selvfølgelig begrænsede pladser, så sæt et x i kalenderen allerede nu. Jeg håber, at vi ses på tirsdag!

Jyllands-Posten 29. maj: Radikale lodret uenige med Thorning: Bistanden skal op

Uddrag af artiklen:

“Hos Radikale er det derimod en erklæret målsætning at bistanden skal øges, understreger udviklingsordfører Lone Loklindt:

”Vores målsætning er stadigvæk, at vi skal op på én procent i udviklingsbistand. Vi er ret sikre på, at det nok ikke kan sikres i den kommende valgperiode, men for at nå det bliver vi naturligvis nødt til løbende at øge den.”

Også i den kommende valgperiode, hvis det står til Jer?

”Ja, helt sikkert,” siger Lone Loklindt og fortsætter:

”Udviklingsbistanden er jo ikke den eneste finansieringskilde til at skabe udvikling. Men det er en rigtig god løftestang. Og med den nød og katastrofe, der er i verden, er det et helt forkert skridt at skære ned,” siger hun med henvisning til, at blandt andet Venstre ønsker, at det nuværende bistandsniveau skal sænkes.”

Læs hele artiklen her: http://jyllands-posten.dk/politik/ECE7745090/Radikale+lodret+uenige+med+Thorning%3A+Bistanden+skal+op/

29. maj: Uddeling på Dronning Louises Bro

Dag 3. i valgkampen starter med at møde cyklende vælgere på Dronning Louises bro sammen med Morten Østergaard, Manu Sareen, Ida Auken, Samira Nawa Amini og masser af friske frivillige.

dr. loui bro