Har du lyst til at være en del af en radikal kommunalvalgskampagne?

Har du lyst til at være en del af en radikal kommunalvalgskampagne?

– så håber jeg at høre fra dig!

Er du interesseret i et grønnere og et mere socialt ansvarligt samfund og interesserer du dig for politik? Så er det måske noget for dig at blive en del af min kommunalvalgskampagne, hvor et af vores hovedtemaer er, at vi er sammen om at skabe den bedste fremtid.

At vores børn og unge får de bedst mulige grundvilkår for et videre succesfuldt voksenliv er noget, jeg især er optaget af, da vi ved, hvor meget en stabil opvækst kan gøre for det enkelte barn. Vi vil investere massivt i deres opvækst og uddannelse. På den måde kan de blive dygtige og glade mennesker, der tror på sig selv og på andre. Sådan bliver de klar til at forme fremtiden. Så dan at mulighederne ikke er forbeholdt dem, der har ressourcerne i forvejen, men er for alle. Det kræver investeringer. Sådan at vi kan sikre gode normeringer i dagtilbud, alsidig undervisning i skolen, tilstrækkeligt med vejledning og timer på ungdomsuddannelserne og høj kvalitet på de videregående uddannelser. Selvom der er mange små boliger på Frederiksberg, er det meget svært for unge at få adgang til en bolig, som er til at betale. Det kan vi gøre bedre. Dette kan vi kun kan være med til og sikre ved at sætte fokus på børn, unge og deres uddannelse.

Entreprenørskab betyder også meget for mig, da vi er så heldige at have en kommune med masser af frederiksbergborgere og studerende, som brænder for entreprenørskab og innovation, det ville det være synd ikke forbedre rammerne for dem, samt satse markant på socioøkonomiske virksomheder. Startup-miljøet kan understøttes og boostes ved at kommunen indbyder til tværfagligt samarbejde gennem udbud og konkurrencer.

Vi har altid brug for flere engagerede og energiske mennesker til at være med til og lave fede events, opsætte valgplakater, følge med i den vilde mediestrøm, uddele flyers, være med til og skrive

Dette er bare et udsnit af mange forskellige opgaver, som du kan blive en del af. Så hvis du føler, at du har lyst til og være med, måske bare en enkelt gang til en flyeruddeling eller flere eller som en fast del af kampagneteamet, så vil jeg glæde mig til og høre fra dig.

Som en del af mit team vil du selv komme til at have indflydelse på dine opgaver alt efter, hvilke interesser og erfaringer du må bringe med dig. I mindre teams kan vi i fællesskab løse opgaverne. Du vil aldrig stå alene og føle, at der hviler tusinde ton ansvar på dine skuldre, der vil altid være én eller flere som med-tovholdere til et evt. event. Vigtigst af alt er det, at det skal det være sjovt og spændende at være med, det er bærende for en succesfuld kampagne – så hvis ovenstående lyder interessant, så send en mail min vej, gerne med hvad du kunne tænkt dig at hjælpe med, på: lone@loklindt.dk

Vi er fælles om Frederiksberg, menneskers forskellighed er en værdi og fremtiden skaber vi sammen!

Vi tales forhåbentlig ved!

De bedste hilsener

Lone